Wednesday, June 16, 2010

the A-Team!!!!


hari ni kuar nk g tengok wayang ngn rara.

cerita??

mulanya dari awal dolu2 kami nak tengok lagenda budak setan on 3 june, tapi x kesampaian dek sebab saye ada keperluan d tempat yang laen. hehe

dan semalam setelah sekian lama berjanji mahu ke kediaman indah sarah d shah alam ni, akhirnya sampai lah jugak..


tujuan utama saya untuk kemari adalah untuk mengambil buku2 untuk d pakai pada sem depan. bukan lah sebab mahu study awal, tapi...hehhee..bleh pakai tuk beli bag ke kasut ke memandangkan sem ni kempunan satu apah pn x dapat beli!


balik pada cerita wayang, lagenda budak setan; dah xd feel dah nak tengok. may be sebb dah bukan 3june kot. lagipn, banyak jugak dengar2 kate cerita tu xseindah khabar atawpn trailler die lah. rara pn kate kawan2 die x brape siyok. so, mungkin patut tunggu raye. tayangan d astro ria. haha.. ye x???


karate kid!!

macam syok. ada jackie chan!! suke sangat. tapi, rara sekali lagi mencari maklumat pada kawan2 die.. 50-50. ada kate syok, ade kate x.


tapi semua dari suvey sarah kate, a-team syok.

A-Team?? aku x penah dengar pn. syok ke? tengok kat tb xd pn sebut2 sal cite nih. bantai je lah..


bile sampai kat TGV, mmg a-team je yang sesuai waktu tayangan die ngn jadual kitorang. maknenye time train ngn cab lah. time baris tuh, x nampak g poster cite nih, syok ke??? tapi dalam hati je lah. time baris tu pn, xd tayang trailler cite nih. tetibe kuar trailler killer. syok!! teringat ulasan kat ERA tv.. macam best. ade ala2 mr&mrs smith. my fav movie ever! tapi tayangan 6.50pm. lewat sangt pulak nnt baliknye. xpelah. xd pilihan

The A-TEAM



kalau d lihat dari segi pelakon, poster, even tajuk pn, x bekenan langsung! mmg bukan line saye lah boleh d katekan.

TAPI


cerite ni mmg d luar jangkaan. mmg syok gile. x sangke. jalan cerita, rumor, semua kene lah. bebaloi 8 ringgit! hahaha..8 ringgit je pn kan. haha.. tapi mmg cerita ni syok syok syok gile. sumpah SYOK!!!!! mr&mrs smith boleh potong lah d hati ku.. walaupn nampak macam ganas2, tapi lawak gile. gambar pn cantek. tak taw nak cakap lah. kalau nak bg bintang 6 per 5 boleh d bagi...


cerita macam ni lah yang d harap2 kan. poster santai, trailler relax2 je, tapi movie gempak. siap boleh bawak mimpi lah. haha... (jangan aku mimpi negro tu dah lah)


so kat sini, d sarankan kalo nak buat pilihan movie untuk esok, cite ni sesuai untuk family, kapel, kapel yangdah senior citizen pn okay g lah. hahahah... lol!


tapi jujurnye jugak kat sini, baru tadi cari trailler nak tengok, tapi x menarik hati. but, dont judge the movie by its trailler. hehe...



♥ Miza

1 comment:

Naufal Zaidi said...

dato jerry pon dh tgk arituh, dia kata best huhu =)