Sunday, July 18, 2010

happy sunday~~~

selamat hari ahad, selamat berhujung minggu, happy sunday semua!!!! sunday happy, saye happy ke? kalau dapat makan sunday pn best jugak nih. huh! kuar tajuk~

ahad or weekend mmg xd maknenye kalo macam ni gayenye. ape gayenye?? huhu.. berkuak lentang saje atas katil dah sah sah kalo student weeknd lah time nak qado segala tido yang tertunggak!!

kalau dah banyak sangt tido, mahu sembab otak d buat nye. bukan muke je ade sambab tahu!! otak sembab plus lembab. tak nak~~~

weekend2 nilah nak relax tengok2 movie, tengok2 gambar lelame yang duk dalam pic folder lappy nih..

hmmmm~~~~ rindu sume mmber and all those memories. including wif him! ops!!!! kantoi sudah. hehehehe....

perkenalan kita bermula d sini.. UiTM perlis d hati ku selalu~~
jom jalan2 cari........

kude yang kita jumpa dulu.



really missing we stay in 4. bila lagi??


x boleh lupa. bila lagi nk dapat bufday pegang ular...

macam dalam hutan pn ade. takut~~~ mok mane??

ni dia mok.. binatang tu amek sunglass die rupenye. hehe
p/s= agaknye bilalah kita dapat nak gabung lagi.. rindu sangat saat sengal kepala otak kita bersatu
Miza♥ ZaRaMaYa forever!!



1 comment:

sarahraraismail said...

rindu kat kmu jgk. esp bila tgok gmbr kat penang. tu baru sikit. hmm, ntah laa bila lagi dapat mcm ni. akan di usahakan. :)