Tuesday, May 31, 2011

habis sudah penantian asmara!!

tamat dah cerita asmara... xsuke aku ending ceritanya. ini kira aku punya pendapat sendiri lah. kalau asyik nk menangkan si melati tu jek, bek bagi tajuk melati!!!!

dari episod satu asmara2 aku dah x suke, pastu aku follow gak. sebab bila dah episod 3 4 tu cerita dia macam nak okay. tapi, tetibe je kuar kat iklan, episod akhir. macam terlalu tiba-tiba. senang sangat nak habiskan cerita. mmg ala2 cerita indonlah. aku sebut balik ayat ni. ayat yang pernah aku sebut time episod pertama dulu.

kesimpulan::: "menyesl ku akui, follow cerita ni"

2 comments:

Naufal said...

miza oh miza, tapi kan asmara cakap kat zal dia akan jumpa zal, n zal akan jumpa adam, zal pon redha dengan apa yang jadi kat dia, n saya salute melati sebab paham kat asmara, bayangkan klu miza ada kat tempat melati masa melati tengah bersalin, sorang-sorang..

saya hampir-hampir ingat melati nak marah kat zal, tapi dia tak marah pon hehe.. ending dia okay.. adil untuk semua watak dia..

Cik Miza said...

memang lah melai x marah kat zal, sebab asmara kata zal dah mati. tetttt....

peminat asmara nih. hish!