Wednesday, September 1, 2010

YES!!!!! aku dapat LoveBite~~~

buat kali ke-2 nya aku mendapat gigitan cinta teragung dari pkcik CHARLIE!! dah la aku x kenal rupe kamu ni macam mana, senang2 je kamu geget aku sesuke hati ye..

bak kate orang, x kenal maka x cinta, oleh itu, aku menggunakan kawan baik aku, Mr.Google untuk mengenal pasti rupa kamu.. dan keputusannya adalah::::

sebenarnye die ni kecik je. kurang dari 1cm.. gambar ni je yang besar..
rupa macam hensem kan?? tapi mmg kalo kene buruk lah padahnye!!!
fes time aku kene dulu dapat kat pipi ngan lengan dekat2 siku nih.. sakit&&&&pedih sangat2.

parut yang kat lengan ni tebal lagi kot. ko bantai lagi bagi yang baru, mmg dasar kurang asam betul!

ni plak dapat lagi kat muke. betul2 kat tepi batang hidung. tempat spek aku bertenggek. disebabkan kamu, aku x boleh nak nampak dalam kelas.. mmg dasar. kamu tahu x minggu depan nak raye?? macam mane nak raye kalo muke lawa beno macam nih weh???? x cukup ngn tu, kat lengan, tepi lengan, bawah lengan sume kamu bantai. habis tangan aku x ble rapat.. aku cacat~~~~~~ (sedih!!)

bile aku google2 untuk lebih mengenali kamu, akhirnya aku dapat jawapan..
- kamu ni duduknye dekat sawah. mmg rumah aku depan sawah. mmg x boleh nak elak la kan?? xkan sebab kamu aku nak mintak tukar kampus pulak..
- yang ke2 kenapa aku kena, hsemate aku x kena adelah kerana:: kamu suke duk kat tempat terang. mmg lah tempat aku.. xkan sebab kamu aku nak tdo tutup lampu. x mungkin terjadi lah sampai kapan pun..aku tidak akan pernah tidur dalam gelap!

aku harap lepas ni kalau aku nampak kamu, aku kenal kamu..
tadi hsemate aku cakap mmg die nampak kamu&&keluarga kamu banyak berkaliaran kat ruang tamu.. dek sebabkan aku x kenal kamu, kamu gigit aku ye, kejam betul!!

so, pakcik charlie.. tonite, aku akan memakse hsemate ku tidur bersamaku sebab aku akan tutup lampu.. &&&& u will never dapat memberi gigitan cinta itu lagi... (angkuhnya aku cakap, kalau kene lagi, mmg aku nages)

2 comments:

Naufal Zaidi said...

miza sy bersimpati ngan kamu atas lovebite tuh haha.. jom jmpe kat bazaar sy nk tgk sket muka kamu yg kne lovebite tuh huhu =)

amir bagus~ said...

nopal gatal la...hehe
cik miza,hepi hari raya =)