Sunday, March 28, 2010

. .status. .


situasi 1: berchating dengan org yang x berapa kenal
mr. A: lame x on9
saye : banyak keje, ni bosan2 on9 lah
mr. A: ooo... awk duk sorang ke dalam bilik??
saye: haah.. rumet gayut ngn bf
mr.A: ouh.. awk x bgyut gak ke gn bf awk.
saye: x
(hanye x yang mampu terkeluar)

situasi 2: chat ngn member lame pulak
mamat: ape cer kamu sekarang?
saye: cer ape, aku cam ni la jugak
mamat: ada bf dah
saya: (memaip dengan lambat).......... xd

aku akan rase paling tersepit bile berada dalam keadaan ni. rase terus nak cakap ade keje & appear offline.
kalau nak kate 'ade' menipu pulak sebb memg xd kan.. tapi kalu terus kate xd tu rase macam x laku sangat pulak. kadang2 malu jugak xd bf nih.. hish!!
kenapa xnak cari??(selalu org tanye soalan nih) ingt senang nak cari?? nak cari kasut pn susah! tambah pulak boyfren!!
kalau tengok kawan2 kuar ngan bf dorang, calling2 msg2, rase teringin jugak untuk bercinte lagi.

situasi3: pernah je aku sampai msg ayah (kerana keboringan yang teramat sangat weekend xd buat ape, rumet ade bf, member ada gf)
saye: sekom ayah tercayang, carikan yong boyfren. hehe...
ayah: betoi nih?
saye: xjadi lah.. hehe.. kim salam kat mak.

tapi untuk terjebak lagi dalam alam percintaan yang x pasti buat aku, rase baek x payah. sebab aku bukan x pernah ber'bf. pernah payah!!
mungkin aku tengah senang dengan keadaan aku sekarang.. (masih comfortable) walaupn selalu jugak hati nak bf nak bf... tapi kalu bf tu datang, may b aku suh balik dulu kot.. owh tidak. aku x nak bf lagi.. tolong la jangan tanye2 aku pasal bf... !!no boy allow into my heart!!
.

2 comments:

SyeeraKhalid said...

tp ko sedey sebenanye yong~~ hehehe

cik miza bob said...

sedeh && sepi..
lagi sedey bile mak aku kol pulak tanye bangla nak??