Monday, August 23, 2010

duk le terkebil-kebil sesorang~~

sekarang jam kat lappy comel aku ni tunjuk 2:11AM
padahal esok ade kelas pukul 9 pagi. kenapa lah mate ni x mahu nak lelap. sebab minum neslo ke time berbuka tadi?? adoi,,,susahnye...

padahal sebab nak bangun awal punya pasal, seawal sebelum jam 1 tadi dah off lappy.. pastu sejam lah duk ngadap syiling. tengok cicak. aku pandang die, die pandang aku.. kalo die lompat kat aku, kompem aku lompat kat sarina. lantak lah!!

yang mate ni ape hal ntah. sikit pn ngko x ngatuk ye. mengade-ngade betol. ni la yang nak buat penyebab esok langsung x dengar bunyi alarm.. sahur, subuh, habeh semue leboh!!

memang betullah cakap encik amir sem lepas, org yang bangun lewat ni boleh di ibaratkan lagi lemah dari ayam jantan!! tapi aku rase, aku ni da lebeh dari ayam jantan dan semua la binatang2 laen dah lemahnye.. kalo binatang2 tuh, da kenyang dah anak2 dorang di beri makanan. yang aku celik mate pn belum. duk tido sampai tengahari.. ape nak jadi tah weeknd nih. teruk sangt!! sampai alarm pagi tadi kelas dr. mat saad pn aku x ble nak dengar.. xkan la sebab telan ubat batuk teruk sangt jadinye.. ubat batuk ke dadah tah.

sekarang ni pulak dah dekat pukul 3.. tak mahu tido aku bleh pulak meng-up-date blog aku yang ceria meria color macam keling ni kan.. hahaha... jangn marah ye blog.. aku tahu, aku la macam keling sebab aku yang pilih warne kamu. hehehe...

really hope bleh tido pasni, dan ape yang really di hopekan adalah boleh bangun sahur dan subuh &&&&& kelas CTU esok. x sabar pulak nak jumpe ustazah kesayanganku,,


p/s= lappy pulak buat hal. microsoft office ataw pn virus ataw ade la tangan aku gatal tekan mane2 tah. langsung x ble nak wat esement!!

2 comments:

enizainol said...

kakakku!!!
kaler kuning keling jgk kamu bekenan noh...
hohohho

amir bagus~ said...

hope i can be dat cicak...aummmm =p