Saturday, August 21, 2010

dulu orang ikut aku, sekarang aku ikut orang pulak!!

kalau dulu aku kuar ngan member2 ataw dengan lebih mesra panggilannya, kuar ngan geng aku, (sara,lia,cma) mesti ada mr.C sekali.. paling tidak mesti ada lia ngn sara.. tak pn sarah, mesti ada. dan yang wajib, ada aku mesti ku angkut bf ku tersayang (at that time lah) sekali!!!
sorry yek kalau ada yang x bekenan ngn gambar nih!!

tapi sekarang, hahaha aku nak gelak besar lah.. mmg betul takdir tuhan.. dunia ni berputar.. sekarang aku pulak yang ikut orang.. duk kuar ngn kapel. tapi aku bukan menyeboklah.. aku tak keluar sorang. bedua && kapel.. seronok jugak..

tapi bile dikenang2 balik,
oh begini ape yang makcik 3 org tu rase dulu keluar ngn aku yang tak pernah nak tinggal bf aku tuh.. hehehe...

p/s= ape yang aku tulis ni xd kaitan dengan sesiapa pn tahu.. xd pn nak kate sesiapa. so jangn gatai2 nak terasa ataw suruh org laen terasa!!


Love, Miza

4 comments:

amir bagus~ said...

sejarah takkan lupa~~~ cik miza

Naufal Zaidi said...

BETOL SETUJU NGAN BAGUSL.. =)

enizainol said...

sy sgt memahami perasaan itu..
tunggui kayu!!heeeeeeeeee
tima kasih...
wakaka!!!(",)

Cik Miza said...

woit!
saye x rase macam tu lah.. saye seronok pe. hehe