Wednesday, February 2, 2011

adik hantu kak limah ada kat sini. haha

ini kali ke 2 3 4 ataw lebih saya di tag. dan inilah kali pertama saya meng'endah'kannya dan saya nak juga omong-omong sebagaimana kawan-kawan saya dah buat dengan perkara yang di tag itu..

aiseh!! apa yang dimerepekkan ni cik miza???

okeh, first of Olz saya di tag oleh che'wa. gadis ini kata, die di tag oleh nopal, dan bila saya tgk2 blog en abang nih, die pn tag saya jugak.. tQQQ babes (both) kay. 

here cik miza akan jawab jujur tanpa cover-cover okay. dengan lorat perak sekali.  ceyceyceyy



status Cik Miza
belom lagi nikah

ceritakan diri Cik Miza?
simple bebeno. suke berkawan. dengan semue orang pon boleh kawan. tapi kalo kome rase kome ni kuat 'kencen', kite xpayah le nak kenei-kenei ye. terime kasih aje lah. simple kan? 

ceritakan blog ini
macam yang udah tetulis dekat ateh tu, kat description blog tu. itu le die nye. cume ayat tu macam novel && poyo-poyo banyak lah. haish! ape yang saye rase, saye tuleh le. aik, kalo ade pulak yang gatei2 nak terase kan, sape suroh die makan cabei.. tapi saye ni jarang le nak menyabei mulot org dengan taipan saye ni. hehe

pendapat anda tentang blog 
pendapat eyh?? entah. boleh ke blog menjane pendapatan?? (lagi sekali cikmiza keluar ayat poyo)

nasihat pd rakan yg nk buat blog 
kepada sesape nk buat blog, buat le. bukan kene bayo pon. kalo x update pn, bukan ade sesape nk denda berdiri ateh bangku ke, jalan itik ke, ketok ketampi ke hape keee 
tapi ingat ye kome, usah le di buat blog merapu meraban.. nk buh bende2 xelok. dose kome tahu!!

keunikan blog saya 
unik?? ade ke uniknye? bosan ade le....

sampai bila nk tulis blog 
heah.. teman x penah nulis pn. taip aje. 

impian dalam dunia blog 
impian?? ini unik. unik punye soalan. dah bertaun-taun ade blog, xpenah pulak pikir tantang impian untuk blog. haish lawaaakkkkk....


p/s= rase macam kene intebiyu macam artis pulak men jawab2 soalan. haha. kepoyosan terserlah disitu.. huhuhuuuu

kalo agak2 xpaham nak bace, maknenye kome tgk cerite hantu mak limah pn x paham jugak kan?? hahaha

saya sayang lorat perak. 

aje nye ye!!!!

5 comments:

Naufal said...

cecite3..ahaha

Cik Miza said...

udah ceghite dah~~~

::diachewa:: said...

ate kome...teman pon sayang beno loghat perak ni..huhuhu..

aish..udoh dijawab intebiu nye ha...

Cik Miza said...

ghare maca pah bedah le pulak. heh!

Naufal said...

ahahaha