Monday, January 31, 2011

trilogi cinta - drama tv1

ini antara drama pertama dari tv1 yang cik miza follow lepas rumah pasang astro time darjah 6 dulu-dulu.. wah... memang gila dah lama..

yang nak cerita kat sini bukan pasal sinopsis or mane datangnya cerita nih.
cik miza tgk pn cerita ni sebab memang dah baca novel, so macam agak teruja nk tgk live pulak. sama x agak2 dari apa yang dibayangkan time membaca novel tu. baca pn pada zaman sekolah. dan sebenarnya jalan cerita pn dah agak2 lupa. 


tapi apa yang paling nak di share disini adalah berkaitan dengan si adek ni. budak kecik ni berlakon memang best! real gilllleeeeeeeeerrrrr~~~~ suka sangat tengok reaksi budak ni. yang laen2 biasa aja. cuma jrang tgk amyza watak serius &&& tetiba suka balik kat rosyam.


2 comments:

::diachewa:: said...

saya pon folo gak cit ni..tp da jarang sbb klas salu malam je...
tp d tgk gak cket2...

Miss Karipap said...

cerita ni best.