Sunday, February 27, 2011

Arau,,, berbeza perasaanya kali nih~~~ ♥

baru pulang dari arau~~~

best sangat2 kali ni. semua pun macam berjalan lancar je...

first, thanks to semua yang bantu saya untuk selesa disana.. tolong hantar, tolong amek, tolong order lokchin, tolong booking kolej && tolong macam2 tolong lagi lah...

then, bengkel SPSS. best jugak!! rasa excited je nak run data. so, sekarang cepat2 nak kumpul data.

pastu jumpa lec, bincang pasal proposal dan setel masalah.. suke3... thanks miss~~~

next jumpa mira and berkenalan dengan aimi... jalan2 makan2 borak2 gossssippppingssss && penat but seronok...

kalau pkcik tu g hatyai, kami g bangkok!! hehe

balik dari bangkok(konon), g umah wawa... wawa merupakan kenalan lama time dip. mengimbau kenangan lalu. mmg seronok. time dip macam kanak2 riang suke buat bising kat kolej..

malam tu untuk lepas stress sikit lah. ladies nite- karok++lokchin kuala perlis~~~
..2 + 2.. bila berempat ngam jek! first time keluar berempat! sebelum ni x pernah kenal pun..
yang depan, suara tinggi, yang belakang, suara sumbang

yang paling best malam ni, jumpa dengan twins.. gugul tahu!! comel bangat. yang hairan, budak 2 orang ni buat saya rasa macam artis. nk tangkap gambar ngan kami! tetibe je datang nyelit. nk tangkap gambar berdua ngan mira pn, dorang datang jugak. dah tarik ke tepi, die masuk jugak... dek sebab kan dorang ni sangt2 comel, kami restu jelah~~~

ini twins nya. comel gila kan??

nak tangkap gambar berdua je, tetiba dorang selit jugak

lastly sebelum balik, dorang ikut sampai tangga..
geram sangt, dukung && gurl ni still senyum && suka. suruh naik, baru nak  naik..

personally, budak macam ni bahaya sikit.. terlalu 'nak' dekat orang.. yang parents pulak jenis x kesah. mujur kami orang baik, takat nak layan budak ni tangkap gambar. kalau orang laen yang jahat, die tangkap terus budak ni. arau dah dekat ngan siam dah... risau~~~


perlis this time memorable... terutama the last part! im ♥'in it~~

2 comments:

Naufal said...

ehehehehe.. erm menarik3..

Cik Miza said...

jumpa kamu pn menarik~~