Sunday, October 17, 2010

dulu ye, sekarang tidak!!

hari ini aku xd banyak nak buat keje, hanye suke2 bace blog sane sini.. dan tetiba aku terbaca enty yang kat bawah ni.. dah lama dah aku nak tulis,tapi x berkesempatan..

cerita pasal org indonesia. dulu (time zaman jahilliyah) aku gile sangt ngan cerita &&& pelakon2 indonesia. malu nak mengaku, aku tahu lah sejarah dorang sebab gile minat punya pasal.

tapi lepas tengok berita yang dorang bakar bendera kita, aku jadi meluat gila!! hilang terus rasa minat or extreme gile suke kat dorang semua.

tak cukup ngan tu, aku dapat esaimen pasal pembantu rumah indonesia plak.. time aku search2 tu, mmg bertambah lah aku meluat gile babi nak maki macam @#%$^&%^&*(_)(_)*%^$%$#^$#!!!!!

kesimpulannya, dorang ni spesis kurang hajo x seda diri. lega dah aku!!

aku suke gile bace ape yang mamat ni tulis :: refjour: .aku ganyang telinga hang satg

indon nih macam......, (aku xtahu nak tulis ape. buruk sangat)
&&&&& sumpah aku malu gile pernah extremely suke kat dorang. tapi tak dapat nak dinafikan, aku masih suke lagu2 nye. mungkin sebab time dengar lagu tu aku x nampak wajah ke'indon'an tu &&& time nyanyi xd pulak loghat indon dorang tu menyakitkan telinga aku!

3 comments:

Naufal Zaidi said...

ind0n mmg gitu.. baek indon baek bangla semua pendatang sama je, bila datang sini buat kaco.. tp tak semua diorang lar.. ad jugak yg baek tp kebanyakan nyer yg tak baek.. yg bendera tu pumpang jer lebeyh.. diorang pon bergntung kat Malaysia gak.. klu xde keje, sumer nk blek kampong abes kadar pengangguran diorng naek..huhu

Cik Miza said...

tu dia nopal, nnt saya bg paswed blog nih, awak boleh tulis panjang2. hehe

Naufal Zaidi said...

haha.. ok2.. baguih2 huhu