Monday, December 13, 2010

dan sebenarnya... (oh ???)

setiap sesuatu video clip or cerita tu, kalau di ulang2 tengok, selalunya bukan sebab lagu atau jalan cerita.. tapi sebab pelakonnya!!


siapakah dia??



gilak nice kan gambar nih??
mamat nih memang jarang sangt nak keluar muka dia kat peti televisyen, tapi sekali keluar, mmg cik miza xakan melepaskan peluang lah, walaupn cerita ala2 dokumentari. hehe..
firts time jatuh cinta:: GHOST as sham && sgt2 jatuh terjunam time alam GHOST2.
lakonan anding the best. korang x setuju, lantak lah. cik miza love alam forever! walaupun dah mati. huhu~~


sape x kenal zahiril... (mak saya x kenal)
first time jatuh cinta:: BOY in KAMI
kepada ana raffali, saya ikut lagu kamu selepas tengok zahiril kat 'tolong igtkan aku'
setiap hari sebelum g keja mesti tgk video clip yang super suweet ni duu!!
zahiril xpernah gagal buat saya seperti penghuni tanjung rambutan. mesti senyum je tgk muka dia. haish!!!



yang ni semua kenal, dari yang paling muda, sampai lah yang dah tua...
zizan!!
kalau ada zizan, memang xkan ada yang nak tukar chanel laen. walaupn ulangan raja lawak.
bukan sebab peserta raja lawak, tapi sebab zizan.
kalau zahiril senyum, yang ni gelak macam orang kena sawan!


p/s= bila ditengok2 balik dorang bertiga nih, macam ada persamaan kan?? tapi xtau kat mana... yang pasti cik miza suka tanpa pernah dipaksa sesiapa.

p/s2= gambar zahiril&&zizan dari fb. anding kat my Space die. (ade lagi ke yang layan my space ek??) huhuuu persoalannya!!!

5 comments:

::diachewa:: said...

ceywah...page baru gituh..

da suke artis2 ni..sama cam dato...seswai gtuh..hakhaks..

beeha ben said...

wah, minat kite sama lah....hahaha....kite pernah suke anding, tapi now lebih pada zahiril

sebab..pattern bentuk muka zahiril tu pattern kite suke..eceh..berpatern2 pulak.. hee...

anyway, salam ziarah..:)

Cik Miza said...

alah baru pn, amek yang dah mmg blogspot nye lah. xreti macam kamu..

miza mmg lame dah la minat artis2 nih. tapi artis x glam lah. hehe


beeha:: ziarah la selalu.. anding dan zahiril, mmg minat sangt, kalau mak metua lalu pn, tgk dorang jugak! hehe

hiro said...

gua xde? jeles..haha

Naufal said...

haha.. npe miza tak suke kembar sy tuh... cian dia.. dia kacak+macho kan?? hehe