Sunday, December 12, 2010

pesbuk cik miza..

sejak sign in dengan FB, memang sediakala profile name CIK MIZA. tak pernah tukar dan lekat sampai sekarang. selepas daripada itu, ramai jugak lah yang memanggil dengan nama cik miza. kira memang nama tu macam sesuai jek. hehe

Fb cik miza wujud agak lambat nak dibandingkan dengan kawan2 yang laen. mula2 dulu memang malas sgt nak buat. tapi, dah kengkawan sekolah dulu bising suruh buat jugak, akhirnya buat jugak lah.. sebab nye friendster dah xd sape layan, semua pn kata saya ketinggalan zaman. ok fine, saya buat fb. tapi time tu agak2 dalam tahun 2009 lah. memang ketinggalan pn.

sejak ade fb, semua ngan kengkawan je.. xpernah add orang, approve sahaja. yang di approve pn, kawan2 sekolah dulu2 je. konon fb just untuk kawan sekolah. konon!!! poyo je aku ni dulu. pastu kawan2 uitm plak, ok lah terima. last2, melambak2 orang aku approve. dah x terpilih... akhirnya semua add pn cik miza approve.

cik miza x memilih kawan, semua pn kawan.. tapi sekali gangu, remove terus! hehehe (agak poyo lagik)

ni lagi statement poyo.... sejak ade fb, x pernah naik status jiwang2, sayang2 rindu2 bagai. hahaha... sebabnye kenapa? mungkin perkara ni memang xperlu atau x terjadi??? (lu pikir lah sendiri, bak kata nabil!!)

tapi lately, rasanya nak tukar sedikit lah mood kat fb tu, nak ade macam org laen jugak. nak kasi mood bunga2, ala-ala hujan bunga di kuala lumpur (tapi cik miza kat tapah).. hehe... sila meluat ok!



p/s= sebenarnye suka zahiril or ana raffali?? tapi mmg kalau video dorang ni suweet sangat~~~

4 comments:

FarhanaFabulous said...

suke ana raffali jugakk !

::diachewa:: said...

anda mmg poyo jugak...tp masih tidak dpt menandingi kepoyoan chewa...
chewa vs cikmiza..


nama glemer gtu cikmiza..habaq nama betoi xkenai..

Cik Miza said...

farhana:: sebenarnya saya suka zahiril.. hehe

wa:: kalau dulu mkck pkck panggil yong, sekarang cikmiza. hadoi~~~

::diachewa:: said...

hahaha...kan glemer gitu...
sampaikan sesedara pon pgil cikmiza...pengaruh fb punya pasal..hukhuk