Tuesday, January 11, 2011

hari ni bufday SITI NURHALIZA, tapi ni nak cerita pasal semalam. Hari Jadi Aku!!!

first of all, THANKS AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA LOOOOOOOTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT sgt2 pada yang wish bufday..

orang pertama yang wish adalah dari seorg yang tidak terduga, my ex. tQQ MR.C... xsangka u sudi nk wish bufday kat i. huhu.... walaupn tahun lepas i wish bufday u awal sehari.. silap lah. hehe

then my kengkawan.. yang dapat text pn x terduga juga bnyk. thanks alot ya.... 

xlupa yang wish kat wall fb.. makasih bebanyak.. memang banyak gile. more than hundred. macam xcaye.. time reply, rase macam artis pulak. huh!! setahun sekali nak berangan.. hehe... im really hope that all your wishesssss will become true!!! ameeennnn.... tqq kawan2 ata wish2 dan doa yang baik2.

to my family, thanks also... x sangka gitu. kek nya enak bangat si paa. (sejak bila family aku indon nih??)

dan yang paling best untuk bufday ni, dapat tgk zahiril && my fav song jadi juara AJL.. macam bodo je kan. tapi, sumpah happy gile! yuhoooooooo

&&& a week b4 bufday, keluar dengan besterestesttt && also dapat buat rambut ala2 julia ziegler. haha... peminat no satu die nih. huh!! walaupn jauh panggang dari api rupa saya && julia, tapi saya suka!!! huhuuuu


okay, berangan2 dah ni~~~

thanks lia for the pic. i like~~
nampak ade ala2 julia x?? walaupn siket, sebab rambut still pendek.
tapi lia && rara kata macam org 60'an
sindiri snap =)
then bila malam, ni lah yang terjadi, cekak terus rambut ke belakang sebab dah serabai!!

...untuk semua kengkawan cik miza, saya sayang kamu... 
~~julia && boy yang xpernah miss reply my tweet; i love you guys~~~ 
.for nab, husni && mok :: aku sayang korang sampai ke akhirnya. 

LOVE YOU, MISS YOU, MUWAH MUWAH MUWAH!!


0(huggies)0

2 comments:

sarahraraismail said...

;)

Naufal said...

miza : ehem2.. wah artis ya.. miza dah totally jadi opah kebayan dah nie huhu.. erm pasal juara AJL tu tak patot!! huhu.. byk lagi lagu yg best2.. ini cuma pandangan peribadi..maaf ye klu miza tak setuju :)