Monday, January 10, 2011

xsangka kau menang, tapi aku suka.. tapi kanapa last sekali die xd???

yup, ni bukan kali pertama saya post video ni. dah 2 3 kali. hehe.. biarlah, saya suka.


anyway, tahniah lah ana raffali
walaupun berpuluh kali dengar lagu nih &&& yang betulnya duk ulang2 video nih
tapi still x buleh nak berapa nak hafal lirik die
sebab, tiap kali tgk, duk tgk zahiril...
hish!!! gangu lah die ni. ahahaaa

ana raffali kata::
"berhenti menghukum orang yang kita sayang"
mendalam sungguh



zahiril,

kamu buat saya macam org gila... bukan pertama kali, tapi tadi malu kot. xdapat control depan famiy. saya dah 23 kot. duk buat perangai macam dak form 3 suka artis. 
kamu ni memang lah!!!!
tapi kamu mmg best!! 

warghhhhh

time umumkan juara, hampa xd kamu!!

time umumkan juara juga dapat msg
"happy 23rd birthday"
from:: no yang dah lama x nampak.
hahaha
xd lah teruja sgt... sebab saya lagi teruja dengan yang bernama zahiril, tapi hampa!


xkesah lah sape menang sebab semua best!!! 

tapi untuk zahiril menang persembahan tadi, xboleh sekadar kurung dalam sangkar, tapi dalam kolam air. hehe


4 comments:

Anonymous said...

epy bezday cik mizaaa

dato said...

cik miza..epy bezday dari datoo

Cik Miza said...

=))

::are_dek emy:: said...

ensem gile zahiril adzim...

comey ngat vdeoklip neh..:)


p/s:sy jugak minat zahiril adzim..:P