Thursday, November 11, 2010

9 10 111

kemarin:::  9 10 11

last day study kat library, mmg the truly last lah kali nih.. 
  • study kali ni ada kawan baru. mat ed nagn along. study ngn korang BEST!! tapi sebenarnye lawak. sepanjang degree x penah kenal, tetibe sebab portfolio, korang datang bawak buku past tu terus melekat sampai keakhirnya walaupn ed; perjuangan kita hanya sama sampai separuh jalan. x aci!! patutnye hari last kamu kene datang jugak tunjuk muka!!
walau apa pn, ade jugak gambar kita berempat kan. he he~~~
(lawak korang yang kering tu, xkan lupa lah. eh silap, tuff!!)

  • akhirnya pada hari terakhir kami di library, abg penjaga library tu dapat jugak tangkap kami seludup makanan && nescafe ais. huh!! mesti dorang puas hati kan. xpe. kami x nak jejak dah lib lepas ni. merajuk!! 

  • pastu paling x caye sempena last day, jumpa wa ngn dato time nak g toilet. tapi mamat tu kata dato dah xd. so jumpa azri lah. (nak gak panggil macam wa).. duk sembang punya lah lama macam dah lama x jumpa. padahal baru festime bersembang mesra lepas time bufday amir. kimia kita kuat tandanya ni wa. huhuhu... (sorry kawan, gangu korang study. over excited sat!)



bawah ni antara kenangan terakhir jadi student uitm arau time last2 week nih

duduk bertiga, tapi buku tudia sampai 2 meja kami pakai. tapi jawab x dapat jugak!! ( cik miza lah)


perkara yang paling x dapat dilupa, perkara basic bagi org tapi baru bagi aku. tQQ cikgu bersama isteri kerana sanggup mengajar saya
cikgu buat saya macam tadika, satu kertas A4 penuh tulisan besar2.
O.I.F takkan lupa

tensyen study g makan lokchin koala perlis pastu kerang bakar ngn sotong tepung!!
(dah macam mama&&papa kami)

5 comments:

::diachewa:: said...

weee....weee...
lastly...kita jmpe jgk kan...
hahha..teman br tapi mesra..
kimia + pizik kita kuat..cuma kewangan je xkukuh...hahahha

Mat Ed said...

kenangan manis =)...sapa lukis gmba tu?xsama pun....hehehe

Cik Miza said...

diachewa:: finanace yang financial x kukuh, korang fizik kukuh!! haha

mat ed:: along lukis, mmg x sama. tetiba kami pakai kaen kan.

wa&&ed:: pertemuan yang singkat, tapi berbekas! sem depan xd dah.

Naufal said...

wahhh miza mesti meleleh ayaq mata kan tulis entry nie..all da best ya miza =)

Cik Miza said...

ha ha ha... gelak sambil nages..

wa:: semepan tumpang umah lah time datang sini.