Saturday, November 6, 2010

nak cakap apa????

aku ada 2 org kawan meren. eh silap. marine! wa && dato. 
terciptanya mereka ini sebagai kawan ada sejarah tersendiri

tapi bukan ni yang nak cerita
tadi dorang ade paper
fishing technique
rasenye lah
berdasarkan kepada nama si dato yang kekadang jadi nama tikus jerry(tom&&jerry)
(mesti amek berkat pakai nama mancing2 nih)
haha tetiba teringan medic ikan!

berdasarkan komen kat fb && blog wa
dapat disimpulkan dorang boleh menjawab dengan bahagia
sebahagia memancing di laut dan membawa pulang ikan yang besar

habis cerita wa && dato meren

...........................................................................................................

macam biasa aku hari2 study kat library
duk dekat ngn lib zon A3 tempat pekse tuh
macam ada yang x kene tempat exam tu tadi
rasanya xd air-cond
mampus lah esok kalau aku jawab personal still xd ekon

tapi aku bukan nak cerita pasal ekon xd
nak gtaw yang budak2 yang jawab exam kat situ
gila terror!!
x sampai sejam
pusu2 dah keluar
senyum2 plak tuh
mesti senang

...........................................................................

harap sgt2 paper aku yang lagi 2 esok ngn 2 hari lepas esok pn senang jugak
macam dak meren nye paper memancing dorang &&& budak yang jawab kat lib tadi

doakan saya!
dah x larat nak kecewa


4 comments:

::diachewa:: said...

saya dak meren...hehehe
dato jerry dak meren paling mereng..hahah

cikmiza...mungkin terkena aura dak2 meren n dak2 kt lib td...lalu paper esok menjadikan anda tersenyum lebo..
(mcm skemA ja ayat..)
amiin!!
all de best...dunt wuri..b happy...

Privacy_Resident said...

haiyo boley lak camtu!

gudlak wei! doa banyak2~ ;)

Anonymous said...

ayooo..cian dak meren tu..hahah tula...depe siap bwa ikn masa exam...huhuh

Cik Miza said...

kalo kami bawak ikan, fail lungkup terus lah!