Sunday, November 7, 2010

nak wish gud lux lagi~~~

mungkin kerana mendapat banyak wish gud lux tuk paper fsa hari ni
aku tenang jawab exam
luckssss tu macam agak nampak lah jugak cerahnya
nnt lusa wish lah lagi

thanx bg yang meng'wish
xkira lah
face-2-face
facebooking
or
text

x lupa thanx alot pada guru fsa saya
walau sikit tetap membantu
papa farok++mama gee

dan jugak

housemate ku yang tersayang
semalam aku dah ngntuk gila, tapi korang still paksa aku suh belajar eva. mujur aku tido jugak!! sebab x masuk.. haha.. yang clue2 sume tu thanks sgt2 pada sue eija && sarina

yang paling x boleh tinggal mestilah
siti nur
penaman setia ku
hehehehe


dan x boleh lupa, (tadi dah lupa)
exam hari ini prof izzi yang jaga "selamat beramal"
wah!!
aku x paham apa motif die tgk semua air botol mineral student siap goncang bagai
pastu ape jadi antara dia ngn basyer??


.  . . . . . .  . . . . . .

senang separuh hati && separuh lagi sedih
semua hsemate dah balik
aku ade lagi 1 paper
xpe miza,
kuat semangat!



3 comments:

::diachewa:: said...

wah..wah.wah..!!! harini senyum lebo...kan teman udoh ckp...tekene tempias kitorg semalam..heheheh

Cik Miza said...

kenapa x di tempiaskan dari awal?? ntesal dah ni..

Naufal said...

apa motif goncangan maut tu ek?? hahaha