Wednesday, November 24, 2010

dah xd keje sangat gamaknye.



boleh di katakan hampir setiap hati blog ini di update.


semua pn da busan


wargh!!!! busan. 




tetibe, 


bila nak strat men'telaah journal tuh. 


thesis oh thesis,




lagi tiba-tiba,,,,


2 3 hari lagi, bermula lah kehidupan baru sebagai seorang yang menjalani kehidupan yang baru...




p/s= agak merepek dan bagaikan tiada kaitan semua nya!

4 comments:

::diachewa:: said...

lalala...xlama g kerja...
alam baru...

thesis..huh sy pon bc jenel ngntok kot...tajuk xjmpe2 g...cr jenel dlu..kalo jenel tu ok br wat tajuk mcm jenel tu..huhu..susahnye...

Cik Miza said...

risau gk tuh. huhu

saya tajuk da ada.. jenel.. oh jenel...

sekrg ni musin in relationship wif mr.journal

Naufal said...

kalu citer bab jenel nie bak kata Dr. Shaiful, dia yg dah smpai peringkat PHD pon maseh merasakan jenel or academic writing nie membosankan..huhu..

Cik Miza said...

saya ngan DR. saiful sama je. xd beza. hahaha